Bolt is een goed alternatief voor de mensen die geen Uber willen gebruiken. Uit de meeste ervaringen blijkt dat Bolt een stuk goedkoper is dan Uber en dan het makkelijker te gebruiken is. Het hoofdkantoor van Bolt staat in Estland. Op dit moment heeft het bedrijf meer dan 150 miljoen gebruikers wereldwijd en meer dan 3 miljoen chauffeurs voor zich werken.

Uitleg hoe je de Bolt app moet gebruiken.

De app installeren en registreren: Om Bolt te gebruiken, moet je eerst de app downloaden vanuit de App Store of Google Play Store. Na de installatie moet je je registreren met je gegevens, waaronder je naam, telefoonnummer en creditcard. Klik hier om naar de app store te gaan of klik hier om naar de Google playstore te gaan.

Uw locatie en een rit zoeken: Wanneer je de registratie hebt voltooid en je bent ingelogd op de app, wordt je huidige locatie bepaald met behulp van de GPS van je telefoon (zorg wel dat je locatie aan staat op je telefoon). Je kunt vervolgens je gewenste bestemming invoeren. Nadat je een bestemming hebt ingevoerd, kun je een ritverzoek indienen.

Chauffeurs zoeken en matchen: Zodra je een ritverzoek hebt ingediend, wordt dit doorgestuurd naar beschikbare chauffeurs die in de buurt van jou zijn. De chauffeurs kunnen ervoor kiezen om je rit te accepteren of te weigeren.

Wanneer een chauffeur je ritverzoek accepteert, ontvang je een bevestiging van je boeking, inclusief de naam van de chauffeur, het type voertuig en het kenteken.

Ritervaring: Zodra de chauffeur arriveert, kun je instappen en de rit beginnen. Je kunt de voortgang van de rit op de kaart in de app volgen en eventuele vragen rechtstreeks aan de chauffeur stellen. Na aankomst op je bestemming hoef je niet met geld te betalen, omdat de betaling automatisch wordt afgehandeld via de betaalmethode die je hebt opgegeven bij het instellen van je account.

Beoordeling en feedback: Na de rit kun je zowel de chauffeur als de algemene ervaring beoordelen door een sterrenbeoordeling en optionele opmerkingen achter te laten. Dit feedbacksysteem helpt Bolt om de kwaliteit van de service te handhaven en de ervaring voor zowel passagiers als chauffeurs te verbeteren.

Zoek je een echt taxibedrijf die gericht is op zijn klanten?

Zoek dan niet meer verder! Taxidienstenschiphol.nl heeft de beste chauffeurs in dienst die 24/7 beschikbaar staan op u veilig naar uw plaats van bestemming te brengen. Klik hier om contact met ons op te nemen of ons te bellen en/of te berichten via Whatsapp.